Våra maskiner

Vi har fem olika typer av laserutrustningar för att kunna ge dig rätt behandlingsmetod för dina önskemål

  • Q-Switchad NdYAG laser
  • Alma Soprano Ice Platinum
  • NBE500
  • CryoPen
  • MPHI / MLS medicinsk laser
  • PhotoNova’s IPL med inbyggd kylning
  • Midlaser Diode
  • 808nm handlaser

Vanliga frågor om våra maskiner

Laser är en koncentrerad ljusstråle. Det finns olika laserljus (våglängden på ljuset). Med hjälp av olika typer av laser kan man ta bort ett stort antal olika hudförändringar och tatueringar med mycket gott resultat. Det behövs olika typer av lasermaskiner för att utföra olika behandlingar. Med exempelvis en lågpulsad diodlaser behandlar man smärta och inflammatoriska processer mycket framgångsrikt, medan man med en intensivt pulserande IPL-laser behandlar pigmentfläckar mycket framgångsrikt. Vilken maskin som används för just din behandling är individuellt utvalt. Fråga oss gärna om du har några funderingar kring våra maskiner!

IPL är en behandlingsform som består av ett intensivt pulserande ljus. Denna behandlingsform används bland annat till skin rejuvenation, solskadad hud, borttagning av pigmentfläckar och blodkärl och mycket mer. IPL kan även användas till permanent hårborttagning, men vi använder främst Soprano Ice. IPL är en säker metod som erbjuder individuellt utformad behandling för just din specifika hudtyp.

YAG används precis som IPL till en rad olika behandlingar och är en behandlingsform som består av ett intensivt pulserande ljus. Vilken av maskinerna vi använder avgörs av flera faktorer. YAG kan användas till borttagning av pigmentering (som fräknar, solfläckar, åldersfläckar, bruna fläckar, melasma, födelsemärken), acne-ärr, nagelsvamp, ytliga kärl, tatueringsborttagning och mycket mer. YAG är en säker metod som erbjuder individuellt utformad behandling för just din specifika hudtyp.

Alma Soprano Ice Platinum är vårt senaste tillskott. Det är en lasermaskin som är speciellt utformad för smärtfri, snabb och säker permanent hårborttagning. Soprano Ice behandlar oönskad hårväxt på tre djup för att kunna ge en komplett och effektiv behandling. Behandlingen kan utföras på alla områden, även känsliga och svåra områden som öron, nacke och bikinilinje. Behandlingen fungerar på alla hud- och hårtyper; ljus, mörk och solbrun hud, tjockt och tunt hår. Läs mer om Soprano Ice här.

På under 20 sekunder fryser CryoPen bort fibrom, vårtor, pigmentfläckar, hemangioma, fettknölar, seborrheic keratoses och mycket mer. Oftast räcker det med en behandling. Kryo (frysning) behandling är naturligtvis inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen. Men, med detta instrument kan vi snabbt och effektivt behandla väldigt många olika hudåkommor med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument för enkelt och säkert avlägsnande av olika hudförändringar utan att skada skada frisk vävnad.

NBE står för Nannic Beautifying Energy. Med NBE-utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kroppen och ansiktet med hjälp av radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska, diatermiska behandlingar. Behandling med NBE upplevs som en ljuvlig massage och kan utföras från topp till tå. Läs gärna mer om maskinen, behandlingen och hur du förbereder dig inför behandlingen här. Du kan dessutom kika på resultatbilder här.

MLS (Multiwave Locked System) är resultatet av en lång tids forskning och teknologisk innovation. Lasermaskinen är speciellt utformad för att behandla smärta och skador. Vi hjälper dig inte bara att komma över den akuta smärtfasen, utan du får också rehabilitering med en långvarig effekt, så att du kan få återgå till ditt normala liv. Läs mer om hur det fungerar och vad vi behandlar här.

Beroende på vad man behandlar så behövs det olika många behandlingar för att få ett gott resultat. Du kan arbeta och göra andra dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Telefon: 0708-84 48 44 | E-post: info@laserhuset.se