Om oss

Tystnadsplikt och etik

Naturligtvis har vi tystnadsplikt. Då det gäller ungdomar under 18 år utför vi behandlingarna i samråd med vårdnadshavaren. Vi avråder i normala fall gravida att göra behandlingar.

Behandlingar

Vi utför många olika typer av laserbehandlingar såsom skin rejuvenation, borttagning av tatueringar, solskadad hud, blodkärl, borttagning av hår, smärtbehandlingar mm. Innan vi utför en behandling ger vi alltid en konsultation där vi går igenom dina önskemål, din hälsa, behandlingstid, förväntat resultat och prisbild. Vi utför bara behandlingar som ger ett gott resultat och är väl beprövade.

Våra terapeuter

Charlotte Nyberg, ägare av Laserhuset sedan Maj 2014.

Diplomerad Laserterapeut inom både Kosmetisk & Medicinsk Laserterapi. Jag är även utbildad inom Mental träning. Tidigare har jag drivit Ridskola i 16 år.

Hälsa samt att få andra människor att må bra, har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag trivs med mitt arbete och ångrar inte en sekund mitt val att ta över Laserhuset.

Jag strävar ständigt efter att vidareutveckla och förbättra både mig själv och verksamheten, genom kurser, vidareutbildningar och en kontinuerligt utökad maskinpark.

Linn Björåker, Auktoriserad Hudterapeut och frisör.

Innehavare av gesällbrev i frisöryrket och CIDESCO certifikat inom hudterapi. Har arbetat på klinik i Köpenhamn och på CIDESCO Kosmetologskolen som lärare, innan kärleken tog henne till Karlskrona och Laserhuset.

Gått diverse vidareutbildningar inom yrket bland annat i IPL- och laserbehandlingar.

Telefon: 0708-84 48 44 | E-post: info@laserhuset.se